FlexType или нещо подобно да се е инсталирало?
Някой от тези програми подменят и системните шрифтове, така че провери десен бутон на дисплея и на темите виж какви са им шрифтовете и имат ли кирилица.
Ако не се оправи пробвай да инсталираш FlexType но чекни тикчето за UNICODE да се поддържа по умазано от това няма да стане.
GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодезисти
Благодаря на отзовалите се. Оправих го като изтрих папката в прогамс файл, която при деинсталация остава и инсталирах отново. Сега обаче не ми изкарва под меню на интерполация. Преди имах възможност за интерполация по полилиния, по точки и т.н., дали нямаще някаква добавка

СЛЯПАТА кокошка, като прогледне, иска да се качи и на петела.
-
Здравейте колеги!
Ситуацията е горе долу следната!
Напълно те подкрепям колега!
Ситуацията е горе долу следната!
При мен бъговете не са като тези на колегата , а че въобще не иска да изчисли каквото и да било! След като посоча, на кой профил искам да сметне нивелетата програмата просто забива - или по-скоро не мога да посоча полилинията която ми е за нивелетата! Молбата ми е ако може някои на който програмата му върви (или колегата m9ck) и успява да пусне нивелетата ( пък дори и с горе посочените пропуски) да опише последователно как става това! Предварително Благодаря!m9ck написа:.... До този момент не бях я ползвал, наложи се да правя надлъжни профили и реших да пробвам с GeoBase. При "терена" всичко е ОК, но при решаване на нивелетата има някои бъг-ове, като например: проектните и работните коти не ги пресмята коректно - с разлики от 2-3см, също така забелязах, че ако едното нивелетно рамо е с нулев наклон неможе да изчертае вертикалната крива, а работните коти отиват не където трябва.
m9ck написа: Немога да не изкажа благодарности и комплименти към целия екип създал GeoBase! Продължавайте да я развивате!
Напълно те подкрепям колега!
???
Здравейте с Аутокад 2009 инсталирах си GEOBASE v.4.5 изкарах си менюто. обаче където и да щракна в него ми изписва долу в командния ред . Command: txtl Unknown command "TXTL". Някой може ли да ми помогне, нещо допълнително някъде ли се инсталира ? Благодаря и приятен ден.
injekciona написа:Здравейте, инсталирах GeoBase както е в описанието. Добавих го в menu-то и Geo.VLX в Contents. Всичко нормално като стартирам Autocad изглежда всичко да се зарежда нормано:
Customization file loaded successfully. Customization Group: IMPRESSION
Customization file loaded successfully. Customization Group: EXPRESS
Customization file loaded successfully. Customization Group: GEOBASE
Regenerating model.
AutoCAD Express Tools Copyright © 2002-2004 Autodesk, Inc.
Command:
AutoCAD menu utilities loaded.
Loading GeoBase ... Done
************ GeoBase v5.3 Loaded ************
Но каквото и да се опитам да правя дава различни грешки. Преди работех на Autocad 2006 и Windows XP 32bit и всичко беше нормално. Сега съм със Autocad 2008 и Windows 7 64bit. Може ли от 64 битовия windows да прави проблеми. Мерси
Копираш GEOBASE папката от c:\Program files (x86) в c:\Program files и си готов.....
Stoian D Mitrew
-
-
Пробвай
Tools, load application..., стигаш до program files\geobase\geo.vlx и после бутон load. Рестарт и би следвало да тръгне. Поне при мен стана от "раз".
-
-
-
-
Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез
Имам абсолютно същия проблем като колегата, файла просто не се появява, с Аcad 2012 съм, преди известно време работих с geobase, но на 2006 версия. Може ли някой да ми помогне ?
-
Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез
Здравейте!
Има ли някой с Windows 7 64bit да си е инсталирал geobase?
Има ли някой с Windows 7 64bit да си е инсталирал geobase?