Анкетна карта за ИИСКИР

на геодезическа тематика.
bobets
Мнения: 159
Регистриран на: Пон Ное 26, 2007 7:30 pm
Местоположение: гр.Пловдив

Анкетна карта за ИИСКИР

Мнение от bobets »

http://www.cadastre.bg/

Това е анкета за потребителите на ИКАР от http://www.icadastre.bg:


"Изтегляне на формуляра за Анкетата- (Anketa GrupaV_16_09.doc ) http://www.cadastre.bg/Actualno/ANKETA/ ... _16_09.doc

Уважаеми колеги и клиенти,

От февруари’2009 в Агенция по геодезия, картография и кадастър (АГКК), Агенция по вписванията (АВ) и техните регионални структури се използва Интегрираната информационна система на кадастъра и имотния регистър (ИИСКИР). Част от справките и услугите, които се изпълняват в офисите на АГКК и на АВ, се предоставят и чрез интернет. В момента се разработва техническо задание за развитие на ИИСКИР - компонент Кадастър, като в тази връзка се провеждат анкети и една от тях е сред клиентите на АГКК и АВ – потребители на online услуги.

Целта на анкетата е:

да се направи обобщена оценка на разработената информационна система въз основа на натрупания опит;
да съберат предложения за необходими промени в ИИСКИР, които да доведат до подобряване поддържането на данните в системата и преди всичко до подобряването на услугите.
Целта на техническото задание е възлагане на дейности, чрез които:

ИИСКИР да се развие съобразно действащата нормативна уредба, потребностите на АГКК, АВ, регионалните им подразделения и потребителите на услуги;
чрез новата версия на ИИСКИР да се подобрят процесите в информационната система за поддържане на данните и предоставяне на услугите, да се съкрати още повече времето за изпълнение на част от услугите, да се облекчи достъпът на потребителите до услуги в кадастъра, да се увеличи спектъра от услуги и не на последно място –да се съкрати времето при разпореждания с обекти на кадастъра при повишена сигурност;
ИИСКИР да се развие в съответствие с тенденциите в обществото за широко прилагане на електронните услуги и електронното управление.
Анкетата е анонимна, като е препоръчително да бъде посочена професията на отговарящия. Отговорите на въпросите е препоръчително да се изпратят в електронен вид, но ще бъдат взети предвид и ако са на хартия.

Отговорите от анкетата се очакват до 02.10.2010 на адрес [email protected] или в писмен вид на адрес: София 1618, кв. „Павлово”, ул.”Мусала” № 1 (анкета за ИИСКИР).

Като благодари за отделеното време от Вас, АГКК очаква Вашите компетентни отговори.

Александър Лазаров
Изпълнителен директор"

Публикувай отговор