работа на магистрала тракия

на геодезическа тематика.
вешат
Мнения: 2
Регистриран на: Вто Юли 27, 2010 5:56 pm

работа на магистрала тракия

Мнение от вешат »

Някой знае ли нещо за тази фирма "АКТОР",как може да се кандидатства за работа,офис или телефон.

Rum Tum Tugger
Мнения: 161
Регистриран на: Вто Юни 09, 2009 4:34 pm

Мнение от Rum Tum Tugger »

Аааа, и аз искам офис.

Icer
Мнения: 53
Регистриран на: Сря Ное 26, 2008 6:21 pm

Мнение от Icer »

Аз имам координати на президента им за клон България, но няма да ви свършат работа. Конкретно за фирмата няма смисъл да говоря, не случайно са една от най-големите компаний в Европа с близо 16000 души персонал. В Гърция са изградили по-голямата част от колосалните обекти, като Олимпийските стадиони, редица тунели, магистрални участъци и пр. Работят на пълна пара и който се захване да работи с тях трябва да е въоръжен с огромно търпение и преди всичко да е изключителен специалист в областта си!!! Последната информация, която имам е , че вече са си намерили специалисти за конкретния обект, като ще започнат работа по него до две-три седмици.


Поздрави!!!

k1k0k0
Мнения: 38
Регистриран на: Пет Фев 22, 2008 11:47 am
Местоположение: Тайна Майна

Мнение от k1k0k0 »

Извън Темата !
Icer написа:Работят на пълна пара и който се захване да работи с тях трябва да е въоръжен с огромно търпение и преди всичко да е изключителен специалист в областта си!!!
Колкото повече удъртявам, толкова повече ми се губи смисъла на Думичките :)
Какво значи "огромно търпение" и "изключителен специалист"?
Продполагам , че може да е само така казано и не трябва да се хващам за думичките :) ... да не би да иде реч , че при Тях няма празен ден и всеки ден се свършва някаква работа и се знае утре какво ще се работи и подруги ден и пр. и пр. и се знае кое с какво и кой го върши?

Rum Tum Tugger
Мнения: 161
Регистриран на: Вто Юни 09, 2009 4:34 pm

Мнение от Rum Tum Tugger »

Според мен смисълът е следния: трябва да си изключителен специалист, така че да заслужиш потупването по рамото от прекият си ръководител и да успяваш да свършваш постоянно увеличаващата се работа, може би работата и на същия този, потупващият, като в същото време успяваш да запазваш уважението на останалите към особата си :) А огромното търпение е за да понасяш повишеният тон и недотам приятните реплики при напрежение и повишен натиск от високо ниво, а не рядко и за да дочакаш договореното възнаграждение. :)

Icer
Мнения: 53
Регистриран на: Сря Ное 26, 2008 6:21 pm

Мнение от Icer »

Rum Tum Tugger, благодаря за поянението, смятам, че в голяма степен си прав в предположенията си :)
Продполагам , че може да е само така казано и не трябва да се хващам за думичките Smile ... да не би да иде реч , че при Тях няма празен ден и всеки ден се свършва някаква работа и се знае утре какво ще се работи и подруги ден и пр. и пр. и се знае кое с какво и кой го върши?
Всеки има право да тълкува нещата, както намери за добре :) Аз съм казал, каквото имам да казвам и нещата с АКТОР - геодезия са приключили за този обект :)

А относно празните дни - това не е Българска строителна компания, която не спазва график.

Публикувай отговор