NAVITEQ подмени изцяло корпоративния си уеб сайт.

Всичко, което не влиза в горните категории.
kristina
Мнения: 4
Регистриран на: Чет Апр 10, 2008 3:21 pm
Обратна връзка:

NAVITEQ подмени изцяло корпоративния си уеб сайт.

Мнение от kristina »

Новият сайт на NAVITEQ – модерен дизайн, максимална функционалност и разширено съдържание.

Промяната на http://www.naviteq.net беше наложена не само от динамиката в Internet, но и от развитието на компанията.
NAVITEQ стартира своята дейност като доставчик на прецизни GNSS услуги за корпоративни клиенти. С развитието на компанията, NAVITEQ включи в портфолиото си продукти, решения и софтуер, насочени към масовия потребител.
Основното, което обединява всички продукти на компанията е GPS технологията. Корпоративият уебсайт има задачата да обедини различните типове клиенти, които да бъдат профилирани в различните подсайтове на страницата: Дизайнът, разработен от web агенция Exsisto, e подчинен на последните тенденции за корпоративни интернет страници. В разработката на сайта се водехме от принципа съдържанието и функционалността да бъдат максимално достъпни и ползваеми.
Новият корпоративен сайт предлага много по-подробна информация – продуктови описания, презентации, полезни документи.
Допълнен е изцяло нов подсайт “Геоданни” посветен на детайлната цифрова карта на България, която NAVITEQ събира, разработва и поддържа.
Съвсем скоро компанията ще пусне на пазара нова марка навигационни устройства и софтуер, за които ще можете да получите информация на Internet страницата ни.
Амбицията на NAVITEQ e сайтът на компанията да служи за двупосочна връзка с потенциални и настоящи клиенти, медии и партньори.

Публикувай отговор