http://www.geoturg.com/
Не е мой сайта и не взимам пари за промотиране

Абсолютно съм на същото мнение.Rum Tum Tugger написа: Първо, има нещо което се нарича колегиалност и второ ако се случи подобно нещо веднага ще ми светне червена лампичка че точно този клиент иска да му се свърши работата, но не е склонен да плаща. Виж на такива неплащачи съм попадал и хич не съм им фен.
Никъде не съм казал че трябва да са по- ниски от тези които са сега, мисля по- горе намекнах, че аз също ценя времето и труда си.А защо пък трябва да сваляме цените? Според теб не заслужаваме ли дори и тези цени които се искат в момента като заплащане за труда, който полагаме?
В това съм напълно сигурен, виждал съм такива "произведения на искуството"То и работата ще им е толкова и работа. Ама нали пък дават най-ниската цена?
Виж пост номер 1 ( сайта все още се доработва)stoianeca написа:1. Сайтът е пълен с правописни, пунктоационни и др. грешки.
Пак пост първи, (нямам нищо общо с него) познавам човека който се опитва да си реализира идеята и това е всичко.2. От условията се разбира, че Вашата фирма /смея така да твърдя, след като виждам как настойчиво защитавате/ не носи никаква отговорност за нищо. Народиха се всякакви сайтове и фирми за промоции и т.н. но те предлагат насреща "НЕЩО". Те гарантират, че клиентът и/или възложителят ще останат доволни. Тук за едно "нищо", се искат дори 10%! Сайт, добре, но не сте измислили Google, в края на краищата...
... отново първи пост, аз нищо не казвам, вие обаче казвате.3. Казвате, че ще се извърши услугата качествено на минимална цена. Да кажем, че цената е минимална, кой гарантира качеството? Защо подвеждате хората...
Неподготвен, отне ми 10 сек. да го намеря това:4. Трупа се някъде при някого база данни за фирми, булстати, лица и нещо като ценоразпис на услугите, в крайна сметка никой не носи за нищо отговорност.
Честно, вярвате ли си ?5. Пазарна икономика сме, но в областта на геодезията и проекирането има приети със закон минимални цени. Що за явен дъмпинг ще се случва в сайта Ви?