Точки от Велики Преслав, Шумен
Точки от Велики Преслав, Шумен
Може ли някой да помогне, трябват ми котите на няколко полигониви точки във Велики Преслав. 33,34, 83,84, 121,122,123. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.
Кадастрална карта
В момента е обявена кадастралната карта на Велики Преслав. Пробвай в Служба по кадастъра -Шумен. Друг вариант е да потърсиш от изпълнителя ЕТ Диян Златев.
-
- administrator
- Обратна връзка:
Не, аз имах предвид АГКК, която изпълнява поръчка за нови мрежи по три дни.
Иначе и аз по едно време луд ставах като ми кажеха, няма проблем при нас имаме координати на точки, пък после ми извадят реперните книжлета.
В ГИС-София практиката е нормална - отиваш, посочваш на монитора кои точки ти трябват и те вече тичат към принтера. Плащаш си и заминаваш. Няма три дни, няма един час!
Иначе и аз по едно време луд ставах като ми кажеха, няма проблем при нас имаме координати на точки, пък после ми извадят реперните книжлета.

В ГИС-София практиката е нормална - отиваш, посочваш на монитора кои точки ти трябват и те вече тичат към принтера. Плащаш си и заминаваш. Няма три дни, няма един час!
За моментално виж http://geodesy-bg.net/forum/viewtopic.p ... 9&start=30 от Вто Яну 26, 2010 2:59 pm