Намерен Topcon cts
Намерен Topcon cts
Намерена е 1-а тотална станция Topcon cts-2b(ако се изразявам неправилно моля да ме извените).Намерена е във Варна,дано собственика посещава този форум че като питах "чичо гугъл" какво намерих,свят ми се зави от цифри.
Ще споделя разбирасе,кутията беше по средата на едно кръстовище посред бял ден.Отбих в страни от пътя и я прибрах.Кое е кръстовището ще ти пиша на лс. та да няма спекулации от евентуален собственик. Аз друго се сетих да питам,каде да намеря серийния номер на станцията?При наличие на документи по-лесно може да се докаже собственоста.
-
- administrator
- Обратна връзка:
На всички модели на Topcon, които съм срещал аз, серийният номер се намира върху алидадата, срещу микрометричния винт за вертикалния кръг, както съм показал на снимката.
Другото за което се сещам е следното: Ако инструмента е купуван в България, твърдо вероятно е във фирмата вносител GeoHide, да имат информация за собственика на инструмента, ако им се съобщи серийния номер. Така ще се увеличат шансовете да открием собственика.

Другото за което се сещам е следното: Ако инструмента е купуван в България, твърдо вероятно е във фирмата вносител GeoHide, да имат информация за собственика на инструмента, ако им се съобщи серийния номер. Така ще се увеличат шансовете да открием собственика.

bpfc 4 life
Re: Намерен Topcon cts
Браво, шапка ти свалям за решението.gost написа:Намерена е 1-а тотална станция Topcon cts-2b(ако се изразявам неправилно моля да ме извените).Намерена е във Варна,дано собственика посещава този форум че като питах "чичо гугъл" какво намерих,свят ми се зави от цифри.
Дано наистина има повече хора като тебе!!!
-
Re: Намерен Topcon cts
Щом има още такива хора като тебе може и да се оправи тая страна!
Аз намерих това http://indoselltopcon.en.ec21.com/Topco ... 92586.html