Меню Parcels в AutoCAD Land Desktop 2009
Re: Относно делене на площи в аутокад - МенюГео
Благодаря за съвета колега, имаш ли идея дали "Менюгео" ще се скарат с "Геобейс" нещо такова чух преди време. Ще го пробваме и без това работата нещо я няма напоследък.
менюгео и геобейс
При мен са инсталирани и двете менюта /на аутодеск мап 3д 2005/ и няма проблеми.
В геобейс не ми работи симулацията на измервания, но мисля че това не е от менюгео.
В геобейс не ми работи симулацията на измервания, но мисля че това не е от менюгео.
Re: менюгео и геобейс
10x благодарство ще инсталирам и това приложение сега му е времето за опити и за усъвършенстване 

Re: менюгео и геобейс
Извън Темата !
Поздравления !
Скоро записах на един приятел Civil 3D 2010 + Subscription Extension, Carlson for AutoCAD 2010, TopoCAD, Mapsuite, Global Mapper, Leica Cyclone (без Leica CloudWork for ...), QuickSurf DX + QuickSurf for AutoCAD 2006-2010 ... и той като има време ще разглежда(aко тръгнат програмите). Малко му прескочих нещата свързани и с GPS и разни карти, ама той там май сам се оправя, ама и аз не се ориентирам.
Това е сериозна ПриказкаGrigo написа:...сега му е времето за опити и за усъвършенстване

Скоро записах на един приятел Civil 3D 2010 + Subscription Extension, Carlson for AutoCAD 2010, TopoCAD, Mapsuite, Global Mapper, Leica Cyclone (без Leica CloudWork for ...), QuickSurf DX + QuickSurf for AutoCAD 2006-2010 ... и той като има време ще разглежда(aко тръгнат програмите). Малко му прескочих нещата свързани и с GPS и разни карти, ама той там май сам се оправя, ама и аз не се ориентирам.
-
Много програми, много нещо!
Така като се позагледах QuickSurf DX + QuickSurf for AutoCAD 2006-2010 звучи интересно, поне по презентациите и описаните функции. За съжаление не успях да изтегля демото, а линковете, които намерих са само към rapidshare, а от там не мога да дръпна нищо. Като не мога да го разгледам взе да ме дразни. Би ли съдействал с линк към някъкав осъществим download?
Благодаря!
P.S. Така и така няма к'во да се прави
Така като се позагледах QuickSurf DX + QuickSurf for AutoCAD 2006-2010 звучи интересно, поне по презентациите и описаните функции. За съжаление не успях да изтегля демото, а линковете, които намерих са само към rapidshare, а от там не мога да дръпна нищо. Като не мога да го разгледам взе да ме дразни. Би ли съдействал с линк към някъкав осъществим download?
Благодаря!
P.S. Така и така няма к'во да се прави

Toва трябва да стане
другите неща са дребни 150-200KB ... ще го измислим, ама няма гаранция, моя грешка QuickSurf for AutoCAD 2007-2010
Код за потвърждение: Избери целия код
http://www.rockware.com/product/productDemo.php?id=205&hide=true