Куриозни снимки!

....... аааааа по_голяма риба не бях виждал

Последно промяна от ван на Чет Мар 05, 2009 9:50 pm, променено общо 1 път.
k1k0k0 написа:Достойно за уважение отношение към инструментите !GeoRT написа:БИЛА ДНЕС! ...
т.е. аз съм за "Никога в колата на паркинга..."
Хъм, аз имах подобно нещо .... но си направих кеф да извикам и управителят да погледне (не беше в Била)
хахахахааа едно голямо БРАВО!!!!
И аз никога не бих ги оставила в колата /навсякъде си ги носа с мене, макар и да изглеждам тъпо/

-
- administrator
- Обратна връзка:
"СТРАХ" - риалити шоу!
"СТРАХ" - риалити шоу!
или
заснемане на портални кранове

Всичко би минало много по-безгрижно, ако предната вечер, с трима приятели (геодезисти) не бяхме вилняли по заведенията до 02:00.
Най-сложно се оказа сглабянето на прозорците, през които мерехме и съответно бяхме демонтирали.
Отне ни, горе-долу 1.5х времето, за което направихме измерванията. Мъчихме се заедно: двама инженери-геодезисти, двама строителни проектанта и един технически ръководител - общо пет грамотни люде.
или
заснемане на портални кранове
Всичко би минало много по-безгрижно, ако предната вечер, с трима приятели (геодезисти) не бяхме вилняли по заведенията до 02:00.
Най-сложно се оказа сглабянето на прозорците, през които мерехме и съответно бяхме демонтирали.
Отне ни, горе-долу 1.5х времето, за което направихме измерванията. Мъчихме се заедно: двама инженери-геодезисти, двама строителни проектанта и един технически ръководител - общо пет грамотни люде.