Благодаря, колега. За съжаление не се получава, кажи поне коя версия да е Framework. Дайте контакти някакви с автора на AddOn-а да се чуем и да се види дали няма нещо ново разработено.....djaba написа:Тури си по-стара версия на Framework.
GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодезисти
Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез
Stoian D Mitrew
Здравейте,колеги
с windows 7 съм и geobase4.5 не мога да подкарам,има ли някой който да ми помогне?Голяма мъка мие ако
има някой geobase 5.3 много ще съм благодарен.
с windows 7 съм и geobase4.5 не мога да подкарам,има ли някой който да ми помогне?Голяма мъка мие ако
има някой geobase 5.3 много ще съм благодарен.

Здравейте колеги,
Мога ли да помоля да ми изпратите най-новата версия на Geobase- доколкото прочетох 5.3?
Благодаря предварително!
Мога ли да помоля да ми изпратите най-новата версия на Geobase- доколкото прочетох 5.3?
Благодаря предварително!

Колеги дали някой има GeoBase инсталация да си я инстална на acad 2010 трябва ми функцията за симулация на измервания по някога.Аз имам една стара инсталация ама тя не работи на по нови AUTOCAD-и .Моля ако може някой да отслужи да прати на vrminev@abv.bg
Благодаря на колегитв който се отзоваха !!!Vencislav написа:Колеги дали някой има GeoBase инсталация да си я инстална на acad 2010 трябва ми функцията за симулация на измервания по някога.Аз имам една стара инсталация ама тя не работи на по нови AUTOCAD-и .Моля ако може някой да отслужи да прати на vrminev@abv.bg
-
Някой успял ли е да подкара Симулациаята на измервания на 6eobase 5.3 на 64 битов аутокад и как става номера. Благодаря предварително.
Здравейте, току-що добавих GeoBase към аутокад 2008. Следвах инструкциите от форума,но освен че не ми показва меню "GeoBase" горе в лентата с инструментите,което не ми е важно толкова, но и ми дава грешка при всяка команда : "GeoLib.dwg": Can't find files in the directory след което надолу са изброени няколко директории.
Първоначално addOn-a си работеше, но след първото му използване се изложи
(това може да ви стане ясно ако забележите че съм си редактирал съобщението)
Благодаря предварително на отзовалите се !!
П.С. вече ми става неудобно да променям отговора си ... та пробвах противно на всичко и всички да вмъкна GeoBase на аутокад 2016 и резултата е същия - нямам меню горе в лентата и след всяка функция ми излиза грешка " "GeoLib.dwg": Can't find files in the directory..... Invalid function ".
Първоначално addOn-a си работеше, но след първото му използване се изложи

Благодаря предварително на отзовалите се !!

П.С. вече ми става неудобно да променям отговора си ... та пробвах противно на всичко и всички да вмъкна GeoBase на аутокад 2016 и резултата е същия - нямам меню горе в лентата и след всяка функция ми излиза грешка " "GeoLib.dwg": Can't find files in the directory..... Invalid function ".