GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодезисти
-
Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез
Благодаря за бързия отговор! 

-
Здравейте, инсталирах си най-новата версия на приставката!Менюто ми се появи, където трябва, работят ми и всички функции от него, но не мога да намеря опцията за напречен профил. Опитах с команда "NP", но йок! Инсталирал съм VBA enabler. Какъв може да е проблема? Благодаря предварително!
Здравейте!
Не успях да открия от къде да сваля GeoBase!
Някой може ли да даде линк ?
Не успях да открия от къде да сваля GeoBase!
Някой може ли да даде линк ?
Здравейте!
Аз също не успях да открия от къде да сваля GeoBase!
помагайте моля!
Аз също не успях да открия от къде да сваля GeoBase!
помагайте моля!
Здравейте,
имам нужда от помощ
С Windows 7 64bit съм и AutoCAD 2016, има ли шанс според Вас да успея да си инсталирам GeoBase? Защото се пробвах и нещо не ми се получи.
имам нужда от помощ

С Windows 7 64bit съм и AutoCAD 2016, има ли шанс според Вас да успея да си инсталирам GeoBase? Защото се пробвах и нещо не ми се получи.
Неда Б.
Ами шанса ти да го "инсталираш" зависи от шанса ти да прелистиш няколко страници на тази тема.byrzinska написа:има ли шанс според Вас да успея да си инсталирам GeoBase?
Ако все пак успееш да го "инсталираш" не очаквай да ти работят всички команди.byrzinska написа: С Windows 7 64bit съм и AutoCAD 2016
HaCko написа:Ами шанса ти да го "инсталираш" зависи от шанса ти да прелистиш няколко страници на тази тема.byrzinska написа:има ли шанс според Вас да успея да си инсталирам GeoBase?Ако все пак успееш да го "инсталираш" не очаквай да ти работят всички команди.byrzinska написа: С Windows 7 64bit съм и AutoCAD 2016
НаСко, благодаря ти за "изчерпателния" и заядлив отговор, но няма да лъжа - мотивиращ е!!! Иначе тези няколко странички съм ги прелиствала многократно през последните няколко години /не е като да не знам за какво говорим/, така чееее... "Карай" я малко по-спокойно и по-ведро

В крайна сметка "проблемът" се оказа, че просто е трябвало да си "изкарам" Menu Bar-а, очевидно там зарежда приложението GeoBase, а не като Ribbon.
Важното е, че командите които използвам от GeoBase, а именно вход от .kpt, .KOR и Изход в таблица - KOORD, си работят

Лек ден от мен!
Неда Б.
Ами то общо взето всичко е описано на предните страници, за това те пратих да си прочетеш.byrzinska написа: НаСко, благодаря ти за "изчерпателния" и заядлив отговор, но няма да лъжа - мотивиращ е!!!
Иначе не си ме разбрала напълно - не съм искал да се заяждам, а да те мотивирам

-
здравейте направих всичко което е описано по горе но нищо не се получава
Здравейте, някой да помогне с geobase.cuix, с geobase 5.3 съм и win10 но при инсталацията няма такъв файл и не се зарежда в Menubar-а
Здравейте,
Преинсталирах windows7 и сега не мога да подкарам geobase4.5,голяма мъка е.А няма откъде да взема версия 5.3.Ако някой ми помогне ще съм много благодарен.
Преинсталирах windows7 и сега не мога да подкарам geobase4.5,голяма мъка е.А няма откъде да взема версия 5.3.Ако някой ми помогне ще съм много благодарен.
-
Здравейте, колеги !
От известно време се боря като "прасе с тиква" да подкарам GE, обаче уви спря да работи и това си е то.....
Ако, има някой идея какво може да се направи ще се радвам, ако я сподели....
От известно време се боря като "прасе с тиква" да подкарам GE, обаче уви спря да работи и това си е то.....
Ако, има някой идея какво може да се направи ще се радвам, ако я сподели....
Stoian D Mitrew