Много съм благодарен на създателите на този софтуер че го споделят с колегите си, с не комерсиални цели, което е невиждано в нашите условия на конкуренция.
Лично аз не я използвам много тъй като работя на Ланд3 и там съм си автоматизирал работите относно снимките, терените и др. задачки.
Имам някоко въпроса към създателите на програмата -
1.Как стои положението с изчертаването на повърхнина и какво се използва за случая тъй като за "интерполациите" иска повърхнина ама с тези от ленда не става как ги задавате?
2. Имате ли нещо разработено по въпроса с кодиране на снимката по време на мерене и след това свързване автоматично по кодовете като в Тплана, тъй като там още на са извели скрипт за изчератаване на снимка само на мрежата, иначе я визуализират в средата на Тплан?
3. Изчертаване на успоредник по две пресичащи се линии, пускане на перпендикуляр с определена дължина от линия или полилиния?
4. Имали нещо ново по ндлъжен или напречен профил?
Ми май само за това се сещам. Няма да ви тормозя с още въпроси, тъй като и без това ни улеснявате

Хубаво е че има хора като вас за хора като мен които не ги бива в програмирането

.