.

на геодезическа тематика.

Само при нас в Пловдив ли са такива мекерета от АК?

Да! Единствено там.
6
33%
Не, бе! Споко!
3
17%
Навсякъде си имат трески за дялане!
4
22%
Абе, слушал съм и за други ...
4
22%
Ти ако знаеш в ......... какво е?!?
1
6%
 
Общо гласове: 18

5ko
Мнения: 84
Регистриран на: Съб Фев 13, 2010 11:35 pm
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от 5ko »

Странно, аз съм си имал работа само със софийската служба. За отношението нямам никакви забележки. Обясняват си хората за какво иде реч ако има проблеми. Слизали са в приемната и колеги, които правят съответния тест за да обяснят проблемите по съответния казус. И съвсем кротко и възпитано.
Като се замисля, от отдела поддържащ търговския регистър към Агенция по вписванията в Смолян са му намерили цаката. На вратата им пише, че консултации по юридически въпроси не дават. Забранено им било. Обяснявам за какво съм там. Добре, казва служителката, дай документите. Аз нося всички документи на фирмата, питам я кои по-точно й трябват. Ааа не знам казва, консултации по юридически въпроси не даваме. Чети вика в интернет :) С триста зора ми каза за какво заявление иде реч, но не знае от къде мога да го взема. Както и да е, в най-близката книжарница го имаха, дадоха ми и някаква допълнителна декларацийка. Връщам се, подавам документите, разглежда ги, приема ги. Входящ номер не се издава. Трябвало да се пести от хартия в кризата. Следва отказ по пощата. За какво точно не пише, пише само на основание на какъв член, от какъв закон. В този член пише, че отказ следва ако не са внесени всички изискващи се документи, но не и кои точно. Добре де, защо ми приехте документите, питам служителката, защо не ми казахте, че липсва нещо? Ами разпоредено ни е ако ни подадат вестник и вестник да приемем, а и - ето на вратата пише, консултации по юридически въпроси не даваме. :) Има си адвокати :) Е, питам аз, тази държавна служба от чии пари се издържа? А, забравих да напиша, че и съвсем чинно и кротко си платих такса от 30 лв, които си мисля, че ей така ми отидоха на вятъра.

kmh
Мнения: 62
Регистриран на: Чет Яну 22, 2009 12:46 pm

Мнение от kmh »

"Има си адвокати" :wink:
В този текст е разковничето.....трябва да има работа за адвокатите.
"Сиренето е с пари"...нищо, че чиновничите вземат заплати пак от нашите пари!

bobets
Мнения: 159
Регистриран на: Пон Ное 26, 2007 7:30 pm
Местоположение: гр.Пловдив

Мнение от bobets »

Айде колегия Пловдив, давайте да правим една петиция след отпуските и да е пускаме в София с/у тази глупост с декларацията. В СГКК-Ловеч например /друг колега ми го каза/, че актовете за непълноти и грешки се подписват при тях и по този начин въобще не се налага декларации и простотии да правим.

Icer
Мнения: 53
Регистриран на: Сря Ное 26, 2008 6:21 pm

Мнение от Icer »

Интересното е , че аз внесох в СК Пловдив към 20.07.2010 два обекта за изменение на две различни населини места и никой не ми потърси такава декларация, не са ми се обадили да кажат, че има нередности с оглед на гореизложеното.

Винаги се чудя какво да напиша , като причини, поради който има наличие на явна фактическа грешка в КК, задължителна за упоменаване в акта за непълноти и грешки. Повечето неща си ги смуча от пръстите, подписват ми го заинтересованите лица и след това да му берат грижа експертите. Интересно ми е ако това с тази декларация се наложи, без да е законово нормирана кога ще се наложи всяко изменение да го отразяваме ние и ние да пишем заповедите, за което. Истината е , че всеки прави каквото си иска и тълкува закона , както му е удобно, не ги виня - могат , правят го, проблема не е в тях ,а в нас, че го позволяваме. Какво прави КИГ в случая, нали плащате членски внос? :lol: Колкото поче пиша, толкова повече започвам да гледам на случая, като на хумористичен сериал - всеки ден едно й също, с различни главни герой.

Както се казва - керванът си въърви , кучетата си лаят!!!
И ще продължават да си лаят :)

Поздрави!!!

Публикувай отговор