GEODESY-BG.NET
http://geodesy-bg.net/phpBB3/

GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодезисти
http://geodesy-bg.net/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=10
Страница 6 от 7

Автор:  Chervenkov [ Вто Дек 02, 2014 8:56 am ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Благодаря за бързия отговор! :)

Автор:  novobraneca [ Нед Яну 25, 2015 10:24 pm ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Здравейте, инсталирах си най-новата версия на приставката!Менюто ми се появи, където трябва, работят ми и всички функции от него, но не мога да намеря опцията за напречен профил. Опитах с команда "NP", но йок! Инсталирал съм VBA enabler. Какъв може да е проблема? Благодаря предварително!

Автор:  azazaz [ Вто Апр 14, 2015 2:15 pm ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Здравейте!
Не успях да открия от къде да сваля GeoBase!
Някой може ли да даде линк ?

Автор:  вешат [ Сря Апр 15, 2015 3:49 pm ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Здравейте!
Аз също не успях да открия от къде да сваля GeoBase!
помагайте моля!

Автор:  byrzinska [ Съб Апр 18, 2015 9:45 pm ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Здравейте,
имам нужда от помощ :)
С Windows 7 64bit съм и AutoCAD 2016, има ли шанс според Вас да успея да си инсталирам GeoBase? Защото се пробвах и нещо не ми се получи.

Автор:  HaCko [ Нед Апр 19, 2015 7:12 am ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

byrzinska написа:
има ли шанс според Вас да успея да си инсталирам GeoBase?

Ами шанса ти да го "инсталираш" зависи от шанса ти да прелистиш няколко страници на тази тема.
byrzinska написа:
С Windows 7 64bit съм и AutoCAD 2016

Ако все пак успееш да го "инсталираш" не очаквай да ти работят всички команди.

Автор:  byrzinska [ Вто Апр 28, 2015 8:40 am ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

HaCko написа:
byrzinska написа:
има ли шанс според Вас да успея да си инсталирам GeoBase?

Ами шанса ти да го "инсталираш" зависи от шанса ти да прелистиш няколко страници на тази тема.
byrzinska написа:
С Windows 7 64bit съм и AutoCAD 2016

Ако все пак успееш да го "инсталираш" не очаквай да ти работят всички команди.



НаСко, благодаря ти за "изчерпателния" и заядлив отговор, но няма да лъжа - мотивиращ е!!! Иначе тези няколко странички съм ги прелиствала многократно през последните няколко години /не е като да не знам за какво говорим/, така чееее... "Карай" я малко по-спокойно и по-ведро :wink:
В крайна сметка "проблемът" се оказа, че просто е трябвало да си "изкарам" Menu Bar-а, очевидно там зарежда приложението GeoBase, а не като Ribbon.
Важното е, че командите които използвам от GeoBase, а именно вход от .kpt, .KOR и Изход в таблица - KOORD, си работят :)
Лек ден от мен!

Автор:  HaCko [ Пет Май 08, 2015 8:53 am ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

byrzinska написа:
НаСко, благодаря ти за "изчерпателния" и заядлив отговор, но няма да лъжа - мотивиращ е!!!

Ами то общо взето всичко е описано на предните страници, за това те пратих да си прочетеш.
Иначе не си ме разбрала напълно - не съм искал да се заяждам, а да те мотивирам ;)

Автор:  byrzinska [ Сря Май 13, 2015 7:46 am ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Ееее миииии, получи ти се :D

Автор:  aleksiev81 [ Пон Авг 24, 2015 7:17 pm ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

здравейте направих всичко което е описано по горе но нищо не се получава

Автор:  castan [ Пон Сеп 14, 2015 10:07 pm ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Здравейте, някой да помогне с geobase.cuix, с geobase 5.3 съм и win10 но при инсталацията няма такъв файл и не се зарежда в Menubar-а

Автор:  dsn [ Нед Май 01, 2016 3:36 pm ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Здравейте,
Преинсталирах windows7 и сега не мога да подкарам geobase4.5,голяма мъка е.А няма откъде да взема версия 5.3.Ако някой ми помогне ще съм много благодарен.

Автор:  Chervenkov [ Пон Май 09, 2016 8:04 am ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Кажи поща

Автор:  100jan [ Пон Авг 15, 2016 7:27 am ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Здравейте, колеги !
От известно време се боря като "прасе с тиква" да подкарам GE, обаче уви спря да работи и това си е то.....
Ако, има някой идея какво може да се направи ще се радвам, ако я сподели....
Прикачени файлове:
error GE.png
error GE.png [ 5.38 KiB | Прегледано 4156 пъти ]

Автор:  djaba [ Пон Авг 15, 2016 10:39 am ]
Заглавие:  Re: GeoBase - AddOn към Autodesk, пакет с програми за геодез

Тури си по-стара версия на Framework.

Страница 6 от 7 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/